Updates:

Many new features now available including 2-Factor authentication

Code Select not working?

Started by Keith, September 20, 2017, 09:17:51 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Keith

The useful Code Select feature isn't working, at least for me, although I've seen one other member mentioning it. 
It's not a problem - just thought I'd mention it.

Keith

Mark Greaves (PCNetSpec)

#1
Yeah it's broken in the forum software, I've drawn SMF's attention to it:
https://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=553445.0 (https://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=553445.0)
but there's been no movement on it ::)

Weirdly it still works in Chrome 58, but not in Chromium 60 or Firefox 55 :-\
WARNING: You are logged into reality as 'root'
logging in as 'insane' is the only safe option.
pcnetspec.co.uk


davidmichaels

Quote from: Mark Greaves (PCNetSpec) on September 21, 2017, 05:36:39 PM
Yeah it's broken in the forum software, I've drawn SMF's attention to it:
https://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=553445.0 (https://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=553445.0)
but there's been no movement on it ::)

Weirdly it still works in Chrome 58, but not in Chromium 60 or Firefox 55 :-\

Is there any way to make it work on CHromium 60. Because I am using it and I am facing extreme issue in it. :(

Mark Greaves (PCNetSpec)

Afraid not unless SMF decide to fix it.

it's not a huge deal, just manually highlight text in code boxes on this forum, right-click it, and select "Copy".




BTW, Welcome to the forum :)
WARNING: You are logged into reality as 'root'
logging in as 'insane' is the only safe option.
pcnetspec.co.uk