The Linux Community Forum

Tech Zone => Bugs => Topic started by: Keith on September 20, 2017, 09:17:51 pm

Title: Code Select not working?
Post by: Keith on September 20, 2017, 09:17:51 pm
The useful Code Select feature isn't working, at least for me, although I've seen one other member mentioning it. 
It's not a problem - just thought I'd mention it.

Keith
Title: Re: Code Select not working?
Post by: Mark Greaves (PCNetSpec) on September 21, 2017, 05:36:39 pm
Yeah it's broken in the forum software, I've drawn SMF's attention to it:
https://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=553445.0 (https://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=553445.0)
but there's been no movement on it ::)

Weirdly it still works in Chrome 58, but not in Chromium 60 or Firefox 55 :-\
Title: Re: Code Select not working?
Post by: davidmichaels on November 07, 2018, 09:36:22 am
Yeah it's broken in the forum software, I've drawn SMF's attention to it:
https://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=553445.0 (https://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=553445.0)
but there's been no movement on it ::)

Weirdly it still works in Chrome 58, but not in Chromium 60 or Firefox 55 :-\

Is there any way to make it work on CHromium 60. Because I am using it and I am facing extreme issue in it. :(
Title: Re: Code Select not working?
Post by: Mark Greaves (PCNetSpec) on November 07, 2018, 04:16:56 pm
Afraid not unless SMF decide to fix it.

it's not a huge deal, just manually highlight text in code boxes on this forum, right-click it, and select "Copy".



BTW, Welcome to the forum :)
SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal