Show Posts

You can view here all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas to which you currently have access.


Messages - trebby91

Pages: [1]
1
General Discussion / Re: Yet another newbie!
« on: September 09, 2020, 04:22:40 pm »
Found out where I was going wrong, I download the copy of  linux Cinnoman from the University of Waterloo Computer Science club in Canada, Wrong! There are a lot of things missing in the Canadian version its totally different from the U.K. edition or maybe it was just corrupt, since download it from UK site, wonderful!

 Like most people I am trying to get away from windows 7, I am over the moon with Mint 20 I tried Linux years ago, it was not for me then but it is now!

The only thing I am really missing is Photoshop can somebody please walk me through what I have to do to run it on Mint 20? ( slowly)
Barry.

2
General Discussion / Re: Yet another newbie!
« on: September 04, 2020, 03:45:08 pm »
Hi, Keith.
Seem I must have a corrupt installation, strange things happening just went to minimise a document and it closed it instead without saving, internet keeps dropping out.
I should have said Clonezilla ! It show up with a green tick in software manager but nowhere else.
My laptop maybe a little old now but it run windows 7 really well its a Dell Inspiron 1545 duel CPU 2.30 Mhz 4 Gb memory, hard drive 500Gb, empty other than running  Mint Xubuntu I just got it from Google, should I be using another version?
Not happy with it so I will wait for a reply before reloading it.
Thanks, Barry.

3
General Discussion / Yet another newbie!
« on: September 04, 2020, 01:22:51 pm »
Hi,
New to Lnux been a windows user for… to long, running windows 7 Pro not going to windows 10.
Just loaded Linux Mint.
I know as a windows user I am going to have problems adapting.
I am having problems with having to type commands for what I want the system to do.
Three problems I have encountered so far are:-
1. When I leave the laptop switched on untended the system goes to a black screen with just the pointer visible nothing I can do but reboot.
2. tried to load Gonzilla it loaded from software manager  I pressed “Launch”
Nothing happened looked for it in the menu, not there.
3. plugged in a Usb stick nothing shown on the screen.
Just one other thing the system seems to be running very slow in comparison to windows 7 Pro.
Really want to get away from MS Windows I will get my head around this!
Any help would be appreciated.
Regards, Barry. 

Pages: [1]

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal