Author Topic: Test only.No need to reply  (Read 2046 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Kenny

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 21
  • Karma: 0
  • I've just joined!
    • View Profile
    • Awards
Test only.No need to reply
« on: July 07, 2010, 10:02:14 pm »
Just checking to see if the boards work.I joined a couple of days ago and have made a couple of posts,but they have`nt shown up. :D
Kenny

Offline Mad Penguin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1497
  • Karma: 10024
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Awards
Re: Test only.No need to reply
« Reply #1 on: July 07, 2010, 10:09:01 pm »
Well, either you didn't post them (!) or you're IP and / or login have been banned ...

The Linux Community Forum

Re: Test only.No need to reply
« Reply #1 on: July 07, 2010, 10:09:01 pm »

Offline Kenny

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 21
  • Karma: 0
  • I've just joined!
    • View Profile
    • Awards
Re: Test only.No need to reply
« Reply #2 on: July 07, 2010, 10:23:48 pm »
I just worked out what happened what happened.I forgot to type in the letters in the verification section. :) My two posts were just to introduce myself.My name is Kenny and I am based in Scotland.My other point was about the 10.04 version of Ubuntu.It is reputed to have flaws in it.Can anyone one confirm this before I install it on my hard drive? Cheers :)Kenny

Offline Mad Penguin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1497
  • Karma: 10024
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Awards
Re: Test only.No need to reply
« Reply #3 on: July 07, 2010, 10:38:20 pm »
Ok, take a look at the announcement on the front page and also at this thread;
http://linuxforums.org.uk/ubuntu/warning-we-recommend-you-do-not-upgrade-to-ubuntu-10-04/msg8972/#msg8972
 :D
« Last Edit: July 07, 2010, 10:39:55 pm by Mad Penguin »

 


SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal