Author Topic: Poor display on Samsung Nc10  (Read 7402 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mark Greaves (PCNetSpec)

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 18277
  • Karma: 479
  • Gender: Male
  • "-rw-rw-rw-" .. The Number Of The Beast
    • View Profile
    • Awards
Re: Poor display on Samsung Nc10
« Reply #15 on: June 14, 2011, 08:51:47 pm »
My apologies, missed an -

Code: [Select]
sudo apt-get install --reinstall xserver-xorg-video-intel
WARNING: You are logged into reality as 'root'
logging in as 'insane' is the only safe option.
pcnetspec.co.uk

Offline Toonman

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 904
  • Karma: 15
  • Freeing the World form the Microsoft scurge!
    • View Profile
    • Awards
Re: Poor display on Samsung Nc10
« Reply #16 on: June 14, 2011, 09:01:45 pm »
It made some updates.  I have restarted and everything seems fine now.  :)

Thanks very much.
Life is for living.  RIP Keith Floyd.   ;)

Offline Mark Greaves (PCNetSpec)

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 18277
  • Karma: 479
  • Gender: Male
  • "-rw-rw-rw-" .. The Number Of The Beast
    • View Profile
    • Awards
Re: Poor display on Samsung Nc10
« Reply #17 on: June 14, 2011, 09:04:12 pm »
Glad to hear it... wonder what happened there then.
WARNING: You are logged into reality as 'root'
logging in as 'insane' is the only safe option.
pcnetspec.co.uk

Offline Toonman

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 904
  • Karma: 15
  • Freeing the World form the Microsoft scurge!
    • View Profile
    • Awards
Re: Poor display on Samsung Nc10
« Reply #18 on: June 14, 2011, 09:08:11 pm »
Strange isn't it.  The only real glitch I've had in 10.04 however.................it's probably me, I will have done something inadvertently.  :-[

Thanks again
Life is for living.  RIP Keith Floyd.   ;)

 


SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal